Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiStatele Unite (SUA) Circuit self drive Discover Canada de Est - 10 zile/9 nopti - in 2015

Circuit self drive Discover Canada de Est - 10 zile/9 nopti - in 2015

  • Locatie: Canada de est
  • Clasa: 3 stele
  • Disponibilitate: Yes
  • Pret: de la 2490 Euro/persoana

 

Descriere

Ziua 01    SOSIRE IN TORONTO, Canada

Vei lua in primire autoturismul pe care il vei avea la dispozitie pe durata circuitului. De la aeroport te vei indrepta catre hotel; dupa check-in poti vizita orasul pe cont propriu.

Ziua 02    TORONTO

Turul panoramic de oras incepe din zona Turnului CN care poate fi vizitat; Incursiunea in Toronto continua cu cartierele financiare,  Strada Yonge, Yorkville, Forest Hill si Casa Loma – casa finantatorului canadian Sir Henry Pellatt. Turul continua apoi spre Portul si Debarcaderul Queen, cartierul Chinezesc, Piata St. Lawrence, Vechea si Noua Primarie, Centrul Eaton, Cladirea Parlamentului si Universitatea.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 03    TORONTO - CASCADA NIAGARA

Self drive 130 km
Dupa micul dejun te vei indrepta spre Cascada Niagara. Trecand prin regiunea pomicola si viticola a statului Ontario, vei ajunge la micul oras Niagara on the Lake. Prima capitala a Canadei Superioare din 1791, Niagara on the Lake este o frumoasa replica a orasului traditional nord american din perioada secolului al XIX-lea. Aici vei avea ocazia sa faci poze memorabile si sa cumperi suveniruri. Zgomotul, ceata, spectacolul a 155 de mii de litri de apa ce se revarsa de la o inaltime de 54 m iti vor demonstra de ce Cascada Niagara este o minune naturala a lumii. Vei explora cascada, Statia Hidrologica Niagara, Monumentul Sir Isaac Broock si Ceasul Floral.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 04    CASCADA NIAGARA - BROCKVILLE

Self drive 465 km
Dupa micul dejun, te vei indrepta catre Brockville, trecand prin Kingston – oras cu o importanta incarcatura istorica. Vei strabate apoi Drumul celor 1000 de Insule ce iti va oferi peisaje unice in lume; pe parcursul traseului vei face cateva opriri pentru a le putea imortaliza in fotografii.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 05    BROCKVILLE - QUEBEC

Self drive 460 km
Astazi vei parasi Brockville pentru a ajunge in Quebec. Pe drum te vei opri la Fabrica de Sirop de Artar sau Sucrerie, pentru a te delecta cu traditionalul sirop de artar cu gheata sau taffy cum ii spun localnicii.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 06    QUEBEC

Turul orasului Quebec va incepe cu vizita la Piata Armelor, Terasa Dufferin, Grand Allee, Campiile lui Abraham si va continua cu Citadela, Cladirea Parlamentului si Castelul Frontenac - hotel-castel construit in secolul al XIX–lea. Se va vizita si Piata Regala care include Cote de la Montagne, Strada Petit-Champlain, Biserica Our Lady of the Victory si Piata Paris cu cateva opriri pe parcurs. Dupa amiaza vei fi transferat catre Coasta Beaupre. Vei face oprire la Cascadele Montmorency pentru a face poze. Vei continua cu Muzeul de Arta Gilles Copper dupa care vei ajunge la Brutaria Chez Marie. Aici vei degusta din painea proaspata unsa cu unt de artar. Vei mai vizita si Ste-Anne-de-Beaupre, unul din cele mai vizitate locuri de pelerinaj din America de Nord.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 07    QUEBEC - MONTREAL

Self drive 255 km
Dimineata vei pleca pleca spre Montreal. Turul orasului Montreal strabate centrul orasului cu renumitele sale zone de shopping si continua cu Orasul Subteran, Vechiul Montreal - alcatuit din cladiri vechi ce dateaza din secolele XVII – XIX si din muzee, Piata Jaques Cartier cu Biserica Notre Dame, strada St. Denis si Mt. Royal cu ale sale zone rezidentiale exclusiviste. Printre atractiile ce vor fi admirate numara si Piata Artelor, Universitatea McGill, Muzeul Artelor, Catedrala Maria, Regina Lumii - construita in anul 1894, ca o replica a Catedralei Sfantul Petru din Vatican la o scara mai mica, Bursa Montreal, Primaria, Insulele Ile Ste. Helene si Notre Dame, faleza raului St. Lawrence, Stadionul Olimpic si Gradinile Botanice.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 08    MONTREAL - OTTAWA

Self drive 200 km
Astazi vei porni din Montreal spre Ottawa. In jurul pranzului vei ajunge in Ottawa. Poti face un tur al orasului incepand cu Parliament Hill - principala atractie a orasului, o superba cladire in stil gotic – Strada Sparks, Sala Rideau – resedinta oficiala a Reginei Elisabeta a II-a si a reprezentantului sau, Guvernatorul General al Canadei si veti continua cu Castelul Laurier, Canalul Rideau si Ferma Agricola Experimentala. Bogat in istorie, orasul abunda in muzee educationale: Muzeul Stiintelor si Tehnologiei, Galeria Nationala de Arta a Canadei si recentul Muzeu al Civilizatiei. Turul orasului Ottawa incepe cu Parliament Hill - principala atractie a orasului, o superba cladire in stil gotic, Strada Sparks, Sala Rideau – resedinta oficiala a Reginei Elisabeta a II-a si a reprezentantului sau Guvernatorul General al Canadei si va continua cu Castelul Laurier, Canalul Rideau si Ferma Agricola Experimentala. Bogat in istorie, orasul abunda in muzee: Muzeul Stiintelor si Tehnologiei, Galeria Nationala de Arta a Canadei, Muzeul Civilizatiei.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09    OTTAWA - HUNTSVILLE

Self drive 340 km
Din Ottawa te vei deplasa catre Huntsville. Pe traseu poti face o oprire la Parcul Provincial Algonquin ce are o suprafata de 7.725 km² de paduri, lacuri si rauri. Traseul trece prin paduri de artar, marcate de spectaculoase peisaje cu iazuri cu castori, campinguri, lacuri si stanci tasnind din mijlocul vegetatiei; in parc se gasesc circa 53 de specii de mamifere salbatice, multe dintre ele sunt mamifere mari: elanul, renul cu coada alba, ursul negru si lupii. Parcul este cel mai renumit loc din America de Nord unde se pot observa elani in habitatul lor natural.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10    PLECARE DIN HUNTSVILLE

Self drive 215 km
Dupa micul dejun te vei indrepta catre aeroportul din Toronto. Vei preda autoturismul avut la dispozitie pe durata circuitului. Te vei imbarca in zborul spre casa.

Regim mese - Mic dejun

 

Variante Cazare

Tip optiune

Locatie

Hotel

Rating

Tip camera

 

STANDARD

       

 

Toronto

HOLIDAY INN EXPRESS TORONTO

3*

Standard Room

 

Cascada Niagara

DAYS INN & SUITES BY THE FALLS

3*

Superior Room

 

Brockville

DAYS INN

3*

Standard Room

 

Québec

PUR

3*

Standard Room

 

Montreal

DAYS INN MONTREAL DOWNTOWN

3*

Standard Room

 

Ottawa

DAYS INN DOWNTOWN OTTAWA

3*

Standard Room

 

Huntsville

HOLIDAY INN EXPRESS HUNTSVILLE

3*

Standard Room

 

Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Termene de plata

Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;

·         Pentru serviciile la sol:

·          

o    http://www.eturia.ro/images/arrow_blue.png 30% la confirmarea rezervarii;

o    http://www.eturia.ro/images/arrow_blue.png 70% cu 35 de zile inainte de data plecarii;

·         Pentru solicitari cu mai putin de 35 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.

 

Servicii incluse

·         vacante Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Toronto - Bucuresti;

·         vacante Taxele de aeroport pentru zboruri;

·         vacante Tur panoramic de oras in Toronto (PVT);

·         vacante Tur panoramic al Cascadei Niagara (PVT);

·         vacante Tur panoramic de oras Quebec (PVT);

·         vacante Tur panoramic de oras Montreal (PVT);

·         vacante Tur panoramic de oras Ottawa (PVT);

·         vacante Cazare 9 nopti;

·         vacante Mese: 9 Mic dejun;

·         vacante Tururi cu ghid in fiecare locatie: Toronto, Cascada Niagara, Quebec, Montreal, Ottawa;

·         vacante Taxe de intrare la obiectivele mentionate in itinerar: Cascadele Montmorency, Muzeul de Arta Albert Gilles Copper, brutaria Chez Marie, Ste-Anne du Beaupre, Catedrala Notre Dame si Parcul Algonquin;

·         vacante Taxele de serviciu si TVA;

·         vacante Taxele locale;

·         vacante Serviciu telefonic de urgente 24/7;

·         vacante Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;

Servicii suplimentare

o    vacante Taxa de viza Canada. Viza se obtine individual de catre fiecare turist in parte. Agentia va furniza toate documentele legate de excursie (vouchere, rezervari etc.) pentru a fi atasate la dosarul de viza;

o    vacante Early check-in, late check-out;

o    vacante Combustibil pentru masina inchiriata;

o    vacante Excursiile optionale:

•Taxa de vizitare a Turnului CN: 25 CAD/persoana; 
•Croaziera la Cascada Niagara cu vaporul Maid of the Mist: 16 CAD/persoana; 
•Tur si degustare de vin la o potgorie in Niagara-on-the-Lake: 10 CAD/persoana; 
•Croaziera in Rockport la cele 1000 de insule: 15 CAD/persoana;

o    vacante Taxele suplimentare de intrare la obiectivele turistice cu camera video;

o    vacante Mesele nespecificate in program, pentru pranz si cina nu sunt incluse bauturile;

o    vacante Produse din minibar;

o    vacante Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;

o    vacante Tips & Gratuities;

o    vacante Asigurarea medicala.

 

Legenda:

·         PVT - transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;

·         SIB - transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

 

 

Recenzii

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Ne gasiti zilnic, intre orele 09:00-18:00 la sediul nostru din: Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

 

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiStatele Unite (SUA) Circuit self drive Discover Canada de Est - 10 zile/9 nopti - in 2015
Scroll to Top