Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPeruBest of America de Sud - Noiembrie 2015

Best of America de Sud - Noiembrie 2015

 • Locatie: Peru
 • Clasa: 4 stele
 • Disponibilitate: Yes
 • Pret: 3940 Euro/persoana

 

Descriere

Itinerar

 

Ziua 01 09.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina SOSIRE IN LIMA, Peru

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

Ziua 02 10.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina LIMA

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 03 11.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina LIMA - PUNO

Transfer hotel - aeroport in Lima. Zbor intern Lima - Puno. Transfer de la aeroport la hotel in Puno.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 12.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

Vei face o excursie de o zi la insulele din partea peruana a Lacului Titicaca. Vei vizita Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 05 13.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina PUNO - CUSCO

Transfer Puno - Cusco strabatand un traseu spectaculos. Vei reface drumul soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Pe traseu vei face oprire la situl arheologic Raqchi unde vei vedea templul incas dedicat zeului Wiracocha. Vei ajunge la punctul de maxima altitudine de pe traseu - La Raya (4.355 m), unde poti observa vicuna si lama. Pe traseu vei lua un pranz tip bufet la un restaurant local. O alta oprire va fi in Andahuaylillas, unde vei vizita frumoasa Biserica San Pedro supranumita Capela Sixtina a Americii.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 06 14.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina CUSCO

Vei pleca intr-un tur de o jumatate de zi in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas, Catedrala din Cusco, cartierul San Blas; in apropiere de Cusco vei vizita fostele bai incase Tambomachay, siturile Puca Pucara, Sacsayhuaman si Koricancha - Templul Soarelui.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 15.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina CUSCO - AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - AGUAS CALIENTES

Transfer de la hotel la gara din Cusco. Transfer cu trenul turistic Vistadome, catre Aguas Calientes. Traseul strabate Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor. Din Aguas Calientes vei fi transferat la Machu Picchu pe un drum spectaculos ce urca in serpentine. La sosire in cetate vei vizita principalele puncte de interes insotit de un ghid vorbitor de limba engleza. Pot fi admirate peste 140 de constructii dar si terasarile incase folosite pentru agricultura. Conform cercetarilor arheologice, zona urbana a cetatii este impartita in trei zone: zona sacra, zona rezidentiala si zona regala. Transfer din Machu Picchu la Aguas Calientes.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 08 16.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina AGUAS CALIENTES (MACHU PICCHU) - CUSCO

Dimineata ai sansa sa faci o a doua incursiune in cetate (optional). In cazul in care doresti acest lucru iti recomandam escaladarea muntelui Huayna Picchu, un traseu spectaculos pentru care nu este nevoie de experienta in alpinism. Durata traseului este de circa 4 ore. Transfer cu trenul din Aguas Calientes la Cusco. Dupa sosirea in gara din Poroy vei fi intâmpinat de ghidul local si transferat la hotel in Cusco.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 17.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina CUSCO - LIMA - BUENOS AIRES, Argentina

Transfer hotel - aeroport in Cusco. Zbor intern Cusco - Lima. Zbor international Lima - Buenos Aires. La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.

Ziua 10 18.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina BUENOS AIRES

Vei pleca intr-un tur de oras de o jumatate de zi pentru a descoperi cele mai importante atractii din Buenos Aires: Plaza del Mayo unde se afla celebra Casa Rosada; Catedrala care adaposteste mormantul generalului Jose de San Martin eroul national al Argentinei; San Telmo - cel mai vechi cartier; La Boca - cartierul unde se spune ca s-a dansat prima oara tango cu faimoasa strada Caminito si stadionul La Bombonera si La Recoleta cartierul exclusivist cu cafenelele strajuite de gomeros si cu celebrul cimitir ce adaposteste mormantul Evitei Peron. Seara transfer la Restaurantul ESQUINAS CARLOS GARDEL unde vei asista la un show de tango acompaniat de o cina traditionala argentiniana.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 11 19.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina BUENOS AIRES

Astazi iti vei putea petrece timpul asa cum doresti, relaxandu-te sau plimbandu-te pe strazile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta si San Telmo, Palermo sau Port Madeira ale unui oras cu traditii si o atmosfera de epoca.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 20.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina BUENOS AIRES - IGUAZU

Transfer de la hotel la aeroportul din Buenos Aires. Zbor intern Buenos Aires - Iguazu. La sosirea pe aeroportul din Iguazu vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 13 21.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina IGUAZU

Vei explora partea braziliana a cascadelor Iguazu; teritoriul brazilian ofera o vedere spectaculoasa a intregului complex, existand mai multe pasarele amenajate apropiate de cascade. Cel mai spectaculos fenomen sunt curcubeele ce se formeaza deasupra caderilor de apa. Vei avea prilejul de a face fotografii de neuitat. Vei explora partea braziliana a cascadelor Iguazu; teritoriul brazilian ofera o vedere spectaculoasa a intregului complex, existand mai multe pasarele amenajate apropiate de cascade. Cel mai spectaculos fenomen sunt curcubeele ce se formeaza deasupra caderilor de apa. Vei avea prilejul de a face fotografii de neuitat.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 14 22.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina IGUAZU - RIO DE JANEIRO, Brazilia

Vei fi transferat de la hotel la aeroport. Zbor intern Iguazu - Rio de Janeiro. La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 15 23.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina RIO DE JANEIRO

Vei vizita cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro - Statuia lui Iisus Hristos de pe Muntele Corcovado. Inainte de a urca pe Muntele Corcovado, vei vizita Parcul National Tijuca. Dupa pranz vei face un tur in centrul istoric al orasului mergand pe vechile alei pavate din piatra; vei incheia excursia cu o plimbare cu telecabina pana pe celebrul munte Sugar Loaf (Pao de Azucar) de unde poate fi admirat Golful Guanabara si panorama orasului.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 16-17 24.11.2015 - 25.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina RIO DE JANEIRO

Iti vei petrece timpul asa cum doresti. Te poti relaxa, odihni sau explora orasul pe cont propriu; seara poti degusta din specialitatile culinare locale si incercand Caipirinha - celebrul cocktail brazilian. Poti vizita tentantele buticuri de pe bulevardele centrale, poti alege din diverse tururi optionale sau te poti relaxa pe celebrele plaje braziliene.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 18 26.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina PLECARE DIN RIO DE JANEIRO

Transfer de la hotel la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 19 27.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Argentina SOSIRE IN BUCURESTI

 

Final itinerar Best of America de Sud - Noiembrie 2015

Variante Cazare

Tip optiuneLocatieHotelRatingTip cameraMese
CONFORT
Lima GIRASOLES LIMA 3* Standard Room Conform itinerarului
Puno ECO INN PUNO 3* Standard Room Conform itinerarului
Cusco TAYPIKALA CUSCO 3* Standard Room Conform itinerarului
Aguas Calientes EL MAPI 3* sup. Superior Room Conform itinerarului
Buenos Aires EL HOTEL DE LAS AMERICAS 3* Standard Room Conform itinerarului
Foz do Iguassu RECANTO PARK 4* Standard Room Conform itinerarului
Rio de Janeiro ATLANTICO COPACABANA 3* Standard Room Conform itinerarului
Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 
 
 

Tarife oferta speciala in perioada: 09.11.2015 - 27.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
Supliment 
Single
CONFORT
2 pers. 3.940 € 200 €

 

Promotie Grupuri cu Insotitor

 • REZERVARE:
  • Durata promotiei: 31 martie - 10 aprilie 2015, ora 16:00
 • CONDITII DE PLATA:
  • 50% la confirmarea rezervarii;
  • 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 35 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.;
  • Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
 • Sunt valabile doar pachetele afisate fara a putea fi customizate
 • Se exclud alte discounturi sau beneficii, precum: reducerea de Early Booking, puncte de fidelitate, bonus de fidelitate
 • Nu se acorda reduceri pentru copii
 • Tariful nu este returnabil
  in cazul anularii, indiferent de perioada, penalizarea este 100%.

 

 

 

Tarife standard in perioada: 09.11.2015 - 27.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
Supliment 
Single
CONFORT
2 pers. 4.290 € 200 €

Nota:

 • Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur; cazare in camera dubla.
 • Tariful prezentat este fix si include taxele de aeroport.
 • Orarul zborurilor poate suferi modificari fara nici un avertisment din partea companiei aeriene;
 • Supliment pentru grup mai mic de 16 persoane 100 euro

Servicii incluse

 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima; Rio de Janeiro - Bucuresti cu KLM;
 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;
 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor international Lima - Buenos Aires;
 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - Iguazu;
 • vacante circuit sejur Argentina Bilet de avion pentru zbor intern Iguazu - Rio de Janeiro;
 • vacante circuit sejur Argentina Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer aeroport - hotel in Lima (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de oras Lima, vizita la Muzeul Larco Herrera (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - aeroport Lima (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer aeroport - hotel Puno (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Excursie de o zi Lacul Titicaca (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer Puno - Cusco, vizita la Raqchi, La Raya si Andahuaylillas (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de jumatate de zi Cusco (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - gara Cusco (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer cu tren Vistadome gara Poroy, Cusco - Aguas Calientes (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer Aguas Calientes - Machu Picchu (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de o zi Machu Picchu (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer Machu Picchu - Aguas Calientes (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer cu tren Vistadome Aguas Calientes - gara Poroy, Cusco (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer gara Poroy - hotel Cusco (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - aeroport Cusco (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer aeroport - hotel Buenos Aires (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de oras Buenos Aires (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Cina si tango show Esquina Carlos Gardel (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - aeroport Buenos Aires (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer aeroport - hotel in Iguazu (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de jumatate de zi Cascadele Iguazu, partea - braziliana (PVT);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de jumatate de zi Cascadele Iguazu, partea - braziliana (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - aeroport Iguazu (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer aeroport - hotel Rio de Janeiro (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Tur de oras Rio de Janeiro, Corcovado & Pao de Acucar (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Transfer hotel - aeroport Rio de Janeiro (SIB);
 • vacante circuit sejur Argentina Cazare 17 nopti;
 • vacante circuit sejur Argentina Mese: 16 Mic dejun, 2 Pranz, 2 Cina;
 • vacante circuit sejur Argentina Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar, dotat cu aer conditionat;
 • vacante circuit sejur Argentina Insotitor din partea Eturia;
 • vacante circuit sejur Argentina Ghizi locali in tururile incluse;
 • vacante circuit sejur Argentina Bacsis ghizi locali si soferi;
 • vacante circuit sejur Argentina Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • vacante circuit sejur Argentina Taxele de serviciu;
 • vacante circuit sejur Argentina Taxele locale;
 • vacante circuit sejur Argentina Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • vacante circuit sejur Argentina Asigurarea complexa de calatorie.

Servicii suplimentare

 
 • vacante circuit sejur Argentina Early check-in, late check-out;
 • vacante circuit sejur Argentina Excursiile optionale;
 • vacante circuit sejur Argentina Mesele nespecificate in program;
 • vacante circuit sejur Argentina Produse din minibar;
 • vacante circuit sejur Argentina Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • vacante circuit sejur Argentina Gratuities.
 

Legenda:

 • PVT - transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;
 • SIB - transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

Orar zbor

 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Bucuresti, 09.11.2015 ora 06:00; Sosire Amsterdam, ora 08:05, KLM; durata 02:50;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Amsterdam, 09.11.2015 ora 12:25; Sosire Lima, ora 19:10, KLM; durata 12:35;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Lima, 11.11.2015, ora 10:55; Sosire Cusco, ora 12:35, Lan Airlines; durata 01:40;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Cusco, 17.11.2015, ora 10:00; Sosire Lima, ora 11:25, Lan Airlines; durata 01:25;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Lima, 17.11.2015, ora 13:10; Sosire Buenos Aires, ora 19:30, Lan Airlines; durata 04:25;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Buenos Aires, 20.11.2015, ora 08:05, Sosire Puerto Iguasu, ora 10:00, Aerolineas Argentinas;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Iguazu, 22.11.2015, ora 15:05; Sosire Rio de Janeiro, ora 17:12, TAM; durata 01:52;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Rio de Janeiro, 26.11.2015, ora 21:45; Sosire Amsterdam, 27.11.2015, ora 12:15, KLM; durata 11:30;
 • Zbor circuit sejur ArgentinaPlecare Amsterdam, 27.11.2015, ora 20:45; Sosire Bucuresti, 28.11.2015, ora 00:30, KLM; durata 02:45.

Ziua 2: Lima

.Lima..Lima..Lima.

Fondat de conchistadorul Francisco Pizzaro in 1535, orasul Lima supranumit si Orasul regilor (La Ciudad de los Reyes) este situat in zona vestica a tarii la confluenta raurilor Chillon, Rimac si Lurin. Arhitectura metropolei peruane este caracterizata printr-un mix de stiluri, ilustrare perfecta a diverselor tendinte din perioadele istorice ale orasului. Centrul istoric pastreaza si astazi constructii cu balcoane din perioada viceregatului cat si din primii ani ai republicii, fapt pentru care a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1988.Cateva dintre principalele repere turistice ale capitalei peruane sunt Plaza de Armas (Plaza Mayor - centrul istoric in care se afla importante monumente printre care si o fantana din bronz, datata 1650), Catedrala (datand din 1564, este renumita pentru capela din fildes in stil baroc - La Imaculada si sarcofagul lui Francisco Pizarro - cuceritorul Perului), Manastirea San Francisco, Palatul Guvernamental, Palatul Arhiepiscopiei, Muzeul National de Arheologie, Antropologie si Istorie, Muzeul Aurului, Muzeul Larco Herrera; in contrast cu arhitectura coloniala a orasului, s-au dezvoltat noi zone rezidentiale, modernele cartiere Miraflores, Isidro, Barranco. In apropierea orasului se afla situl arheologic Huaca Pucclana (Juliana) construit din milioane de caramizi, fost sit de adorare a zeului Pachacamac.

 

Ziua 3: Puno

.Puno.

Puno se afla la 388 km distanta de Cusco in sud estul tarii, intre tarmurile Lacului Titicaca si un lant muntos ce strajuieste orasul. Infiintat in 1668 de viceregele Pedro Antonio Fernandez ca resedinta administrativa a provinciei Paucarcolla cu numele de San Juan Bautista de Puno, numele i-a fost mai tarziu schimbat in San Carlos de Puno, in onoarea regelui Carol al II-lea al Spaniei. Orasul are multe biserici si cladiri datand din perioada coloniala si este cunoscut si sub denumirea de capitala folclorica a tarii.

 

Ziua 4: Lacul Titicaca

.Lacul Titicaca..Lacul Titicaca..Lacul Titicaca.

Situat in zona podisurilor inalte din Anzii Cordilieri la 3.810 m altitudine (la granita dintre Peru si Bolivia), Lacul Titicaca este cel mai mare lac din America de Sud - 8.372 Km2 si lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine. Alimentat de circa 27 de rauri, apa provenind din precipitatii si topirea zapezilor de pe versantii muntilor, Titicaca comunica cu Lacul Poopo prin Raul Desaguadero.
De lac se leaga legenda prin care se spune ca Inti - Zeul Soarelui a trimis aici pe Manco Capac si Mama Ocllo pentru a intemeia o noua civilizatie, iar locul unde Manco Capac si-a infipt bastonul de aur a fost numit Cusco. Lacul si zona inconjuratoare sunt declarate Rezervatie Nationala. Navigatia pe lac se face cu traditionalele barci din trestie totora dar si cu mici ambarcatiuni cu motor.
Insulele Uros de pe Lacul Titicaca adapostesc una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, ce isi pastreaza nealterate traditiile. Cele 44 de insule plutitoare sunt construite din trestie totora, durata de viata a unei insule este 30 de ani.
Insula Taquille situata in partea peruana a Lacului Titicaca ofera o priveliste deosebita asupra lacului daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

 

Ziua 6: Cusco

.Cusco..Cusco.

Situat in zona de sud est a tarii la 3.300 m altitudine, orasul peruan este capitala Provinciei Cusco si fosta capitala a Imperiului Incas. Inclus pe Lista de Patrimoniu UNESCO in 1983, Cusco, descoperit in 1533 de catre conchistadorii spanioli este transformat de acestia in oras colonial prin construirea de biserici, cladiri administratative si de locuit, universitate si o impunatoare catedrala, ridicate pe vechile ruine incase. Denumirea actuala a orasului apare incepand cu secolul al XVII-lea, fiind o interpretare fonetica de catre spanioli a denumirii qosqo (din limba quechua).Importante zone de interes turistic in Cusco: Plaza de Armas, Catedrala, cartierul San Blas; la mica distanta de oras se afla Koricancha - Templul Soarelui, Puca Pucara - fortificatie cu apeducte si izvoare termale, Tambomachay - celebrele bai incase, Sacsayhuaman - fortareata militara incasa.

 

Ziua 7: Machu Picchu

.Machu Picchu..Machu Picchu..Machu Picchu..Machu Picchu.

La 2.430 m altitudine, enigmaticul Machu Picchu domina de mai bine de cinci veacuri ingusta si adanca vale a Raului Urubamba. Inaltat in 1450 de suveranul incasPachacuti, Machu Picchu a fost abandonat de locuitorii sai in 1572, uitat si redescoperit in 1911 de istoricul Hiram Bingham (Hiram Bingham III, 1875 - 1956, istoric specializat in istoria Americii de Sud, explorator, arheolog amator, scriitor, profesor universitar la Harvard si Princeton si apoi lector la Yale, fost guvernator si senator al SUA).
Natural delimitata, cetatea nu este vizibila de la baza muntilor; structural constructiile sunt in forma de patrulater, fara despartituri interioare si au in general un singur etaj.Citadela conceputa ca un labirint urban inexpugnabil, cuprinde amenajari complementare: cai de acces, piete, fortificatii, bazine pentru apa, conducte, locuinte si un sofisticat sistem de terase destinat culturilor agricole. Aici se pastreaza perfect conservate multe elemente ale arhitecturii si culturii incase; in 1983 Machu Picchu a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO.
Cetatea este structurata in trei zone:
-Zona Sacra (zona principala a cetatii), in care se afla si cele mai importante atractii: Intihuatana(ceasul solar incas), Templul celor trei ferestre (unde soarele patrunde prin ferestrele trapezoidale pentru a lumina piata sacra), Templul Soarelui (dedicat zeului Inti - Zeul Soare), Templul Condoruluiin care se afla o piatra uriasa taiata in forma de condor; 
-Zona Regala in care intr-un sir de case cu ziduri rosiatice locuiau Amautas - persoanele intelepte, iar in incaperile de forma trapezoidala din apropiere locuiau Nustas - printesele; 
-Zona Rezidentiala unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de hrana.

 

Ziua 10: Buenos Aires

.Buenos Aires.

Cunsocut si sub numele de Reina del Plata (regina din Plata), Buenos Aires este cea mai mare metropola - port din America de Sud. Atractiile includ evenimente sportive: meciuri de fotbal la faimosul stadion La Bombonera din cartierul La Boca, lectii de tango pe strada Caminito, show-uri si cine specifice, tururi culturale dar si arhitectura centrului istoric (Teatrul Colon, Plaza de Mayo, Casa Rosada si Avenida 9 de Julio) alaturi de alte cartiere cu farmec aparte: San Telmo, Palermo, Puerto Madeiro sau Recoleta.

 

Ziua 13: Iguazu

.Iguazu..Iguazu.

Cea mai mare parte a vizitatorilor care ajung pe aceste meleaguri, spera sa arunce o privire si la maiestuoaseleCascade Iguazú (denumirea in limba spaniola este Cataratas del Iguazú, iar in limba portugheza Cataratas do Iguaçu). Fara tagada starul zonei este cascada. Aproximativ 1 milion de litri apa cad din cascade la fiecare minut, trecand prin 275 de cascade mai mici inainte de a se pravali de la 50 pana la 120 metri, explodand in final pe rocile de dedesubt. Zgomotul asurzitor se aude de la mile departare. Sectiunea cea mai spectaculoasa a cascadei este The Devil’s Throat (Gatul Diavolului), care este compus din 14 mici cascade ale caror ape cad de la peste 100 de metri, aruncand la randul lor in aer pulberea volatila de stropi. Odata ce ai terminat de admirat cascada, poti vizita parcurile care adapostesc nenumarate specii de animale si pasari. Parcul National Iguazú, din Argentina, a fost amenajat in 1934 si se intinde pe 67.620 hectare si a fost declarat Obiectiv ale Patrimoniului Universal UNESCO in 1984, datorita frumusetii si biodiversitatii sale.

 

Ziua 15: Rio de Janeiro

.Rio de Janeiro.

Al doilea oras ca marime al Braziliei si cel mai vizitat oras din emisfera sudica, Rio de Janeiro - orasul minunat cum este alintat de cariocas, locuitorii sai, este cu siguranta principala atractie a Braziliei, prin carnavalul celebru in intreaga lume, samba, plajele Copacabana, Ipanema si Leblon, Padurea Tropicala Tijuca - cea mai mare padure din lume aflata in interiorul unui oras, Pao de Azucar, statuia lui Isus de pe Muntele Corcovado sau Maracana stadionul de fotbal devenit legendar si nu in ultimul rand datorita vietii de noapte, care atrage anual sute de mii de turisti dornici de distractie. Orasul a carui istorie incepe in 1502 este pozitionat pe tarmul Golfului Guanabara de la Oceanul Atlantic si este structurat in 4 mari zone: Centrul orasului, Zona Sul (zona comerciala si turistica), zonele rezidentiale Norte si Oeste (langa care se afla districtul Barra da Tijuca).

 

Recenzii

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Ne gasiti zilnic, intre orele 09:00-18:00 la sediul nostru din: Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

 

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAmericaPeruBest of America de Sud - Noiembrie 2015
Scroll to Top