Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailandaExperience Thailanda & Myanmar - 31 octombrie 2015

Experience Thailanda & Myanmar - 31 octombrie 2015

 • Locatie: Thailanda & Myanmar
 • Clasa: 4 stele
 • Disponibilitate: Yes
 • Pret: 3190 Euro/persoana

 

Mai multe din această categorie: Thailanda in Deep - Noiembrie 2015 »
Descriere

Itinerar

 

Ziua 01 31.10.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda PLECARE DIN BUCURESTI

 

Ziua 02 01.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda SOSIRE IN BANGKOK, Thailanda

La sosirea pe aeroportul din Bangkok vei intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel. Dupa amiaza te vei imbarca la bordul vasului Grand Pearl si te vei intoarce in Bangkok pe Fluviul Chaopraya. Vei servi pranzul la bordul vasului.
Regim mese - Cina

Ziua 03 02.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda BANGKOK - MANDALAY, Myanmar

Transfer de la hotel la aeroportul din Bangkok. Zbor international Bangkok - Mandalay; Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Mandalay. Vei vizita o piata locala de jad de unde pot fi achizitionate aceste pietre pretioase si vei putea observa artizanii realizand unele dintre cele mai frumoase bijuterii. Vei vizita Pagoda Mahamuni, considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur. Vei vizita Pagoda Kuthodaw unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1,5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf. Vei vizita Manastirea Shwenandaw, celebra pentru sculpturile sale de lemn.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04 03.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY

Astazi vei vizita fostele capitale ale tarii: Amarapura, Ava si Sagaing. Vei vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin, dupa care vei vizita Pagoda U Min Thone Sae, una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Turul va continua cu vizita la o piata locala din Sagaing uinde pot fi achizitionate suveniruri. Vei face o oprire si la un atelier de olarit pentru a observa procesul de confectionare a ulcelelor de apa specifice Myanmar-ului. Vei pleca apoi spre Ava unde vei face o scurta plimbare cu ferryboat-ul.  Vei fi preluata apoi de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya. Vei vizita si situl Palatului Regal si Fortul din Mandalay, construite de Regele Mindon. Se spune ca regele a construit un acoperis aurit de sapte nivele pentru a concentra toata intelepciunea Universului asupra camerei Tronului, situata chiar dedesubt. Palatul a fost distrus de un incendiu dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si reconstruit dupa cativa ani. Turul se va incheia cu fosta capitala din secolul al XVIII-lea, Amarapura. Vei vizita si un atelier de producere a matasii, acestea fiind foarte raspandite in Amarapura. Vei incheia acest tur cu o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 05 04.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda MANDALAY - BAGAN

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Mandalay. Zbor intern Mandalay - Bagan. Vei face un tur de oras in Bagan. Te vei urca pe platforma inalta a unui templu, de unde te vei bucura de o priveliste panoramica a campiilor cu stupe din Bagan.
Vei vizita in continuare Pagoda Shwezigon, o stupa aurita ce te va duce cu gandul la istoria bogata a Bagan-ului. Vei vizita apoi Templul Wetkyi-In Gubyaukgyi, un templu cu picturi murale desavarsite si cu celebrele jatakas (imagini ale vietilor anterioare ale lui Buddha). Mai tarziu, vei vizita Templul Htilominlo, cunoscut pentru sculpturile fine de ipsos si decoratiunile de gresie vitrate. Dupa amiaza vei vizita un atelier local de obiecte lacuite si vei descoperi tehnicile traditionale utilizate aici si transmise din generatie in generatie. In continuare vei vizita Templul Anada, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. La sfarsitul zilei vei face un tur, cu carul traditional, in jurul templelor: Thatbyinnyu (cel mai inalt templu din Bagan), Dhammayangyi (un templu masiv, cunoscut pentru zidaria remarcabila) si Sulamani. Vei face o croaziera pe fluviul Irrawaddy, ce iti da posibilitatea sa observi mai indeaproape viata pescarilor si a locuitorilor din satele de pe malul raului.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06 05.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda BAGAN - HEHO - LACUL INLE

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Bagan. Zbor intern Bagan - Heho. De la aeroportul din Heho vei fi transferat catre Lacul Inle strabatand un drum pitoresc. Vei vizita podgoria si crama Red Mountain, situata in partea de nord est a Lacului Inle si vei avea ocazia sa degusti unul dintre sortimentele de vin produse aici. Cu o barca motorizata vei face tur panoramic al lacului Inle. Vei avea ocazia sa descoperi peisajele superbe din zona si vei putea observa satele plutitoare pe care vietuiesc membri ai tribului Intha. Localnicii la pescuit se folosesc de picioare pentru a vasli si directiona barcile din care pescuiesc. Pe lac vei mai vedea si gradinile plutitoare, construite cu truda de localnici. Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle, spectaculos prin cele cinci statui ale sale poleite cu aur infatisandu-l pe Buddha.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07 06.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda LACUL INLE

Vei vizita piata locala din imprejurimile Lacului Inle. Piata isi schimba pozitia in satele din jurul lacului, o data la 5 zile. Este vizitata, in principal, de localnici si triburile din imprejurimi care vin aici pentru a vinde sau a face schimb de bunuri. Vei vizita piata locala, dupa care vei fi transferat cu barca spre In Dein, un sat din sudul lacului, apartinand tribului Pa O. Vei face o plimbare prin sat, vei vizita scoala si vei merge apoi in zona Alaung Sitthou, regiunea unor ruine vechi din secolul al XIII-lea, a sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei avea o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 07.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda LACUL INLE - HEHO - THANDWE - NGAPALI

Transfer de la hotelul din zona Lacului Inle catre aeroportul din Heho. Zbor intern Heho - Thandwe. Dupa sosirea in Thandwe vei fi transferat la hotel in Ngapali.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09-10 08.11.2015 - 09.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda NGAPALI

Vei avea la dispozitie aceste zile pentru a te relaxa pe plajele din Ngapali, pentru a practica unul dintre numeroasele sporturi nautice sau pentru a vizita imprejurimile.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 10.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda NGAPALI - YANGON

Transfer de la hotel din Ngapali la aeroportul din Thandwe. Zbor intern Thandwe - Yangon. Pe aeroportul din Yangon, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel. Vei vizita Pagoda Shwedagon, cel mai important lacas de cult budist din Yangon.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 11.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda YANGON

Vei face un tur panoramic al fostei capitale a Myanmar-ului. Vei vedea cladirile in stil colonial ale fostului Parlament, Primaria, birourile de emigrari dar si Parcul Mahabandoola si Pagoda Sule. Vei vizita apoi Chinatown, Little India si Piata Bogyoke, cunoscuta in trecut ca Scott’s Market, de unde pot fi cumparate suveniruri dintre cele mai diverse. Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 13 12.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda PLECARE DIN YANGON

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Yangon.
Regim mese - Mic dejun

Final itinerar Experience Thailanda & Myanmar - 31 octombrie 2015

Variante Cazare

Tip optiuneLocatieHotelRatingTip cameraMese
CONFORT
Bangkok DREAM BANGKOK 4* Classic Room Conform itinerarului
Mandalay MANDALAY HILL RESORT 4* Superior Room Conform itinerarului
Bagan AREINDMAR BAGAN 3* Deluxe Room Conform itinerarului
Lacul Inle PRISTINE LOTUS 4* Inle Lotus Cottage Conform itinerarului
Ngapali NGAPALI BAY VILLAS & SPA 4* Deluxe Sea View Villa Conform itinerarului
Yangon CHATRIUM YANGON 4* sup. Deluxe Room Conform itinerarului
Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 
 
 

Tarife oferta speciala in perioada: 31.10.2015 - 12.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
Supliment 
Single
CONFORT
12 pers. 3.190 € 920 €

 

Promotie Grupuri cu Insotitor

 • REZERVARE:
  • Durata promotiei: 31 martie - 10 aprilie 2015, ora 16:00
 • CONDITII DE PLATA:
  • 50% la confirmarea rezervarii;
  • 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 35 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.;
  • Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
 • Sunt valabile doar pachetele afisate fara a putea fi customizate
 • Se exclud alte discounturi sau beneficii, precum: reducerea de Early Booking, puncte de fidelitate, bonus de fidelitate
 • Nu se acorda reduceri pentru copii
 • Tariful nu este returnabil
  in cazul anularii, indiferent de perioada, penalizarea este 100%.

 

 

 

Tarife standard in perioada: 31.10.2015 - 12.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
Supliment 
Single
CONFORT
12 pers. 3.490 € 920 €

Nota:

 • Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur; cazare in camera dubla.
 • Tariful prezentat este fix si include taxele de aeroport.
 • Orarul zborurilor poate suferi modificari fara nici un avertisment din partea companiei aeriene;
 • Supliment pentru grup mai mic de 12 persoane: 100 euro/persoana.

Termene de plata

La confirmarea rezervarii 870 euro  
Pana miercuri, 30 septembrie 2015 870 euro 
Pana vineri, 30 octombrie 2015 1.750 euro

Servicii incluse

 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Bangkok; Yangon - Bucuresti cu Qatar Airways;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor international Bangkok - Mandalay;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor intern Mandalay - Bagan;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Heho;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor intern Heho - Thandwe;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor intern Thandwe - Yangon;
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport - hotel in Bangkok (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Croaziera Chao Praya (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel - aeroport in Bangkok (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport - hotel in Mandalay (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la piata de jad in Mandalay (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Pagoda Mahamuni (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Pagoda Kuthodaw in Mandalay (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Manastirea Shwenandaw in Mandalay (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Excursie de o zi la fostele capitale Sagaing, Ava si Amarapura (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel - aeroport in Mandalay (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de oras Bagan (PVT)
 • vacante circuit sejur Thailanda Croaziera pe Fluviul Irrawaddy (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel - aeroport in Bagan (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport Heho - Lacul Inle (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Podgoria Red Mountain (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Croaziera pe Lacul Inle (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Pagoda Phaung Daw Oo (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita pietei locale langa Lacul Inle (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizite In Dein si Alaung Sitthou (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel zona Lacul Inle - aeroport Heho (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport Thandwe - hotel Ngapali (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel Ngapali - aeroport Thandwe (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport - hotel in Yangon (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Pagoda Shwedagon in Yangon (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de jumatate de zi Yangon (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Pagoda Kyaukhtatgyi (PVT);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel - aeroport in Yangon (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Cazare 11 nopti;
 • vacante circuit sejur Thailanda Mese: 11 Mic dejun, 2 Pranz, 6 Cina;
 • vacante circuit sejur Thailanda Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar privat, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • vacante circuit sejur Thailanda Insotitor de grup din partea Eturia;
 • vacante circuit sejur Thailanda Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bacsis ghizi locali si soferi;
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxele de serviciu;
 • vacante circuit sejur Thailanda Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • vacante circuit sejur Thailanda Asigurare de calatorie.

Servicii suplimentare

 
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxa de viza pentru Myanmar: 55 USD/persoana (se obtine in avans);
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxa de plecare de pe aeroportul international Yangon: 10 USD/ persoana (se plateste local);
 • vacante circuit sejur Thailanda Early check-in, late check-out;
 • vacante circuit sejur Thailanda Excursiile optionale;
 • vacante circuit sejur Thailanda Mesele nespecificate in program;
 • vacante circuit sejur Thailanda Produse din minibar;
 • vacante circuit sejur Thailanda Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 

Legenda:

 • PVT - transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;
 • SIB - transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

Orar zbor

 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Bucuresti, 31.10.2015, ora 12:40; Sosire Doha, 31.10.2015, ora 18:10; Qatar Airways; durata 04:30
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Doha, 31.10.2015, ora 21:00; Sosire Bangkok, 01.11.2015, ora 07:10; Qatar Airways; durata 06:10
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Bangkok, 02.11.2015, ora 10:55; Sosire Mandalay, ora 12:20, Air Asia
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Yangon, 12.11.2015, ora 07:55; Sosire Doha, 12.11.2015, ora 11:40; Qatar Airways; durata 07:15
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Doha, 12.11.2015, ora 13:05; Sosire Bucuresti, 12.11.2015, ora 17:15; Qatar Airways; durata 05:10

Ziua 2: Bangkok

.Bangkok..Bangkok.

Asezata chiar in centrul tarii, la varsarea Fluviului Chao Phraya in apa Siamului, capitala Thailandei te va cuceri cu ritmul sau ametitor si colorat de viata, este un oras spectacol in sine, cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansuri in aer liber. Este o destinatie perfecta pentru shopping, oferind produse variate, de la matase si imbracaminte, obiecte de arta si antichitati, pana la suveniruri si produse traditionale.Numit adesea si Venetia Orientului, datorita nenumaratelor canale care il strabat, tentacularul Bangkok este in primul rand un oras al templelor si trebuie sa vizitezi macar unul dintre cele peste 400: Wat Pho - Templul lui Budha Culcat, Wat Trimit - Templul lui Buddha de Aur, Wat Arun - Templul Rasaritului, sau Wat Phra Kaeo - Templul lui Buddha de Smarald din incinta Palatului Regal.

 

Ziua 4: Amarapura

.Amarapura..Amarapura.

 

 

Ziua 4: Sagaing

.Sagaing.

Situat intr-o zona colinara, pe malurile Fluviului Ayeyarwady la circa 20 Km sud vest de Mandalay, Sagaing este fosta capitala a Regatului Sagaing intre 1315 si 1364, regat afirmat dupa decaderea Dinastiei Pagan. In prezent important centru religios, Sagaing este presarat cu numeroase manastiri si pagode budiste; pagoda principala - Soon U Ponya este conectata cu celelalte lacase de cult printr-un sistem de scari acoperite ce se ridica pe inaltimile colinei pana la 240 m. In Sagaing exista circa 600 de pagode, 3000 de calugari si 100 centre de rugaciune.

 

Ziua 6: Lacul Inle

.Lacul Inle.

Aflat la altitudinea de 880 m, Lacul Inle este situat in Podisul Shan; suprafata sa de 116 Km2 il claseaza al doilea ca marime din Myanmar. Adancimea lacului este oscilanta functie de sezon (1,5 m - 3,7 m). In zona de tarm traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice Mon. Pe lac se gasesc gradini plutitoare, construite din plante impletite si namol, ancorate de bete de bambus. O ciudatenie a localnicilor este pescuitul cu picioarele. In areal se gasesc numeroase specii endemice printre care 20 de specii de melci si 9 specii de pesti neintalnite in alte zone.

 

Ziua 9: Ngapali

.Ngapali.

Plaja Ngapali este o plaja relativ izolata situata la circa 7 km de orasul birmanez Thandwe, in statul Rakhine. Este cea mai cunoscuta si mai vizitata plaja din Myanmar iar turistii se pot bucura de vegetatia tropicala, nisipul fin si apele calde ale Oceanului Indian, avand totodata posibilitatea de a practica sporturi nautice dintre cele mai diverse. Bucataria locala este renumita pentru specialitatile culinare pe baza de fructe de mare.

 

Ziua 10: Hua Hin

.Hua Hin.

Hua Hin, cea mai veche si traditionala destinatie thailandeza, combina atractiile destinatiei de vacanta moderne cu farmecul si fascinatia portului pescaresc, inca activ. Hua Hin este destinatia favorita a thailandezilor de mai bine de 70 de ani. Turistii de azi a Hua Hin-ului simt inca atmosfera speciala si vechiul lui farmec. Aceasta destinatie te intampina cu prietenie, cu plaje intinse cu nisip alb, cu apele cristaline ale Golfului Thailandei, resorturi de prima clasa, fantastice eco aventuri sau terenuri de golf. Toate acestea fiind doar o mica parte din ceea ce acest fermecator oras poate oferi turistilor. Hua Hin nu are o viata de noapte tumultoasa, sunt insa destule locuri unde te poti distra, dar si mai multe locuri pentru familiile care cauta liniste si relaxare.

 

Ziua 12: Yangon

.Yangon.

Cu cei peste patru milioane de locuitori, Yangon este cel mai mare oras al fostului stat Birmania, acum Uniunea Myanmar. Capitala statului pana in anul 2006, acest oras se mandreste cu cel mai mare numar de cladiri coloniale din Sud-Estul Asiei si pastreaza acel sarm colonial, cu bulevarde largi, strajuite de copaci si lacuri linistite, pe langa ahitectura eleganta caracteristica sfarsitului de secol al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea. Yangon a fost supranumit Orasul-Gradina al Estului, iar conservarea si restaurarea atenta a cladirilor, pe langa planul urbanistic ce pune accent pe autenticitate si nu pe cladiri comerciale inalte, fac din Yangon unul dintre cele mai frumoase si traditionale orase ale Asiei.

Recenzii

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Ne gasiti zilnic, intre orele 09:00-18:00 la sediul nostru din: Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

 

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailandaExperience Thailanda & Myanmar - 31 octombrie 2015
Scroll to Top