Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailandaThailanda in Deep - Noiembrie 2015

Thailanda in Deep - Noiembrie 2015

 • Locatie: Thailanda
 • Clasa: 4 stele
 • Disponibilitate: Yes
 • Pret: 2090 Euro/Persoana

 

Descriere

Itinerar

 

Ziua 01 14.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda PLECARE DIN BUCURESTI

 

Ziua 02 15.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda SOSIRE IN BANGKOK, Thailanda

La sosirea pe aeroportul din Bangkok vei intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel. Insotit de ghidul vorbitor de limba engleza, vei face un tur de oras al capitalei thailandeze. Vei vizita Palatul Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului. In interiorul Palatului Regal vei vedea si Wat Phra Kaeo, templu ce adaposteste o faimoasa statuie de smarald a lui Buddha. Vei vedea si Golden Chedi, Panteonul regilor Chakri si cele Opt Turnuri Colorate. In continuarea turului vei vizita Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha culcat, cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok vei vizita apoi Wat Trimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buddha din lume.

Ziua 03 16.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda BANGKOK

Astazi vei vizita piata plutitoare Damnoen Saduak din provincia Ratchaburi; vei face o plimbare intr-o barca traditionala pana la piata plutitoare. Aici vei asista la renumitul comert facut din barci de locuitorii zonei, poti incerca fructele exotice si foarte proaspete specifice zonei. Vei lua parte la un show traditional thailandez ce include dansuri specifice, o demonstratie de box thailandez precum si un spectacol cu elefanti si o ceremonie matrimoniala.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 04 17.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda BANGKOK

Zi libera. Iti recomandam sa nu ratezi numeroasele oportunitati de shopping, Bangkok fiind una din primele 10 destinatii din lume pentru shopping sau sa alegi unul dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 18.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda BANGKOK - AYUTTHAYA

Vei fi transferat din Bangkok la Ayutthaya cu masina. Vei face un tur al parcului istoric Ayutthaya unde vei descoperi vechi temple, marturii ale trecutului istoric: Wat Chai Wattanaram, Wat Phra Si Sanphet, Vihara Phra Mongkol Bopit si Wat Mahatat.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 06 19.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda AYUTTHAYA - SARABURI - LOPBURI - SUKHOTHAI

Astazi vei fi transferat catre Sukhothai, iar pe traseu vei vizita mai multe temple. Vei face o scurta oprire in Saraburi, pentru a vedea amprenta piciorului lui Buddha gazduita de templul Phra Puddhabat. Mai apoi vei vizita Wat Phra Si Maha That, cel mai vechi templu din Lopburi. In continuare vei vedea templul Phra Prang Sam Yod, impresionant prin ornamentele sale si Monumentul Prang Khaek, cel mai vechi altar hindus din centrul tarii, realizat in stil khmer.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 20.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda SUKHOTHAI

Vei face o scurta plimbare printre ruinele Parcului Istoric Sukhothai care include: Wat Mahathat, Wat Si Chum, Wat Sri Sawai, War Sra Sri, Wat Trapang Ngoen si Muzeul Ramkamhaeng. Astazi vei pleca spre Parcul Istoric Si Satchanalai situat pe malul Raului Yom, la nord de Sukhothai. Aici se afla 134 de monumente, printre care vei vedea: Wat Phra Si Rattana Mahathat, Wat Khao Suwan Khiri, Wat Chang Lom, Wat Chedi Chet Thaeo, Wat Suan Kaeo Utthayan Yai, Wat Nang Phaya, Wat Suan Kaeo Utthayan Noi, precum si Centrul de Studiu si Conservare Celadon Kiln, situat la Ban Ko Noi, la 4 km nord de Si Satchanalai.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 21.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda SUKHOTHAI - LAMPANG - CHIANG MAI

Transfer Sukhothai - Chiang Mai trecand prin Lampang, unde vei vizita templul Wat Phra That Lampang Luang, unul dintre cele mai spectaculoase temple in stil Lanna, datand din 1486. Urmatoarea vizita va fi la templul Wat Phra Kaew Don Tao. Inainte de a ajunge in Chiang Mai vei vizita satul San Kampaeng faimos pentru artizanii locali si produsele realizate de acestia.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 22.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda CHIANG MAI

Vei explora orasului vechi Chiang Mai, unde pot fi vazute zidurile orasului, portile si santul de aparare, precum si zona moderna, cu pietele si zonele rezidentiale, cladirile guvernamentale si consulatele straine. Turul continua pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornamentate cu sarpele sacru Naga, vei vedea stupa, al carei acoperis stralucitor, realizat din 6 kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Vei face o vizita la Wat Suan Dok, unde se afla cenusa familiei regale din Chiang Mai. Vei vizita Templul Jed Yot, al carui nume provine de la cele 7 spirale ce se afla in varful uneia dintre cladiri, templul fiind modelat dupa Templul Mahabodhi din Bodhagaya, India.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 10 23.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda CHIANG MAI - THATON - CHIANG RAI

Vei face un tur la o tabara de elefanti din apropiere de Chiang Mai. Aici vei vedea elefantii si dresorii lor exectuandu-si activitatile de zi ci zi. Elefantii te vor delecta cu cele mai spectaculoase numere de acrobatie si ii vei putea hrani cu banane si trestie de zahar. Vei face o plimbare cu o barca traditionala pana in orasul Chiang Rai unde vei fi preluat de ghidul local si transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 11 24.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda CHIANG RAI - GOLDEN TRIANGLE - CHIANG RAI

Vei face o excursie in arealul Golden Triangle (Triunghiul de Aur), care delimiteaza de fapt una dintre cele mai mari zone producatoare de opiu din intreaga Asie, aflata intre Laos, Myanmar si Thailanda. Aici vei vizita Muzeul Opiului unde vei afla informatii despre istoria zonei si despre traficul cu opiu, precum si despre problemele cauzate de efectele lui narcotice. Vei calatori apoi pana la situl orasului Chiang Saen, situat pe malurile fluviului Mekong, in punctul cel mai sudic al Golden Triangle. Aici poti vizita Wat Chedi Luang (optional), cel mai important templu din Chiang Saen, construit prin secolul al XIII-lea.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 12 25.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda CHIANG RAI - CHIANG MAI - PHUKET

Vei calatori spre Parcul National Kaeng Krachan, cel mai mare habitat natural salbatic al Thailandei, unde vei avea ocazia sa admiri izvoarele termale Mae Krachan. Ti se va asigura transferul in Chiang Mai. Zbor intern Chiang Mai - Phuket. La sosire pe aeroport vei fi transferat la hotel in Phuket.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 13-15 26.11.2015 - 28.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda PHUKET

Vei petrece zile relaxante pe plajele din Phuket bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Dupa o zi relaxanta de plaja asteapta-te la o viata de noapte agitata, in zona Patong un amestec intre Rimini, Ibiza si Mallorca. Iar daca in orele in care soarele este pe cer sensul distractiei este dat de mare si nisip, intunericul aduce cu sine luminile neoanelor, muzica, petrecerile, barurile, turistul sosit aici pentru prima data fiind de-a dreptul luat pe sus de vartejul vietii de noapte. Poti face o incursiune si in Phuket Town mai ales pentru restaurantele locale dar si pentru saloanele de body massage, cele mai bune din toata insula.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 16 29.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda PLECARE DIN PHUKET

Transfer de la hotel la aeroport in Phuket.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 17 30.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Thailanda SOSIRE IN BUCURESTI

 

Final itinerar Thailanda in Deep - Noiembrie 2015

Variante Cazare

Tip optiuneLocatieHotelRatingTip cameraMese
CONFORT
Bangkok FURAMA SILOM 4* Superior Room Conform itinerarului
Ayutthaya KANTARY AYUTTHAYA 4* Studio Room Conform itinerarului
Sukhothai LE CHARME 3* sup. Superior Room Conform itinerarului
Chiang Mai TAMARIND VILLAGE 4* sup. Lana Room Conform itinerarului
Chiang Rai LALUNA & RESORT 4* Garden Bungalow Conform itinerarului
Phuket KATA PALM RESORT 4* Superior Pool View Room Conform itinerarului
Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 
 
 

Tarife oferta speciala in perioada: 14.11.2015 - 30.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
CONFORT
2 pers. 2.090 €

 

Promotie Grupuri cu Insotitor

 • REZERVARE:
  • Durata promotiei: 31 martie - 10 aprilie 2015, ora 16:00
 • CONDITII DE PLATA:
  • 50% la confirmarea rezervarii;
  • 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 35 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.;
  • Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
 • Sunt valabile doar pachetele afisate fara a putea fi customizate
 • Se exclud alte discounturi sau beneficii, precum: reducerea de Early Booking, puncte de fidelitate, bonus de fidelitate
 • Nu se acorda reduceri pentru copii
 • Tariful nu este returnabil
  in cazul anularii, indiferent de perioada, penalizarea este 100%.

 

 

 

Tarife standard in perioada: 14.11.2015 - 30.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
CONFORT
2 pers. 2.390 €

Nota:

 • Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur; cazare in camera dubla.
 • Tariful prezentat este fix si include taxele de aeroport.
 • Orarul zborurilor poate suferi modificari fara nici un avertisment din partea companiei aeriene;
 • Supliment pentru grup mai mic de 15 persoane: 100 euro/persoana.

Termene de plata

La confirmarea rezervarii: 670 euro;
Pana luni, 14 septembrie 2015: 670 euro; 
Pana miercuri, 14 octombrie 2015: 1.350 euro.

Early booking

 

Reducerile de Early Booking se aplica doar pentru plata integrala in momentul rezervarii pachetului de vacanta sau servicului turistic dorit.

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

 •  Rezervare cu 10 luni inainte - 9% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 9 luni inainte - 8% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 8 luni inainte - 7% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 7 luni inainte - 6% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 6 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 5 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 4 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta;
 • Rezervare cu 3 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta;

Servicii incluse

 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Bangkok; Phuket - Bucuresti cu Qatar Airways;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bilet de avion pentru zbor intern Chiang Mai - Phuket;
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport - hotel in Bangkok (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de oras Bangkok (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de o jumatate de zi Piata Plutitoare Damnoen Saduak (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Show traditional thailandez
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer Bangkok - Ayutthaya (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur al Parcului istoric Ayutthaya (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer Ayutthaya - Saraburi - Lopburi - Sukhothai (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Templul Phra Puddhabat (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Wat Phra Si Maha That (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Phra Prang Sam Yod si la Prang Khaek (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de jumatate de zi Sukhothai (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de jumatate de zi Si Satchanalai (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer Sukhothai - Chiang Mai, vizita Lampang (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita satului San Kampaeng (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de oras Chiang Mai si imprejurimi (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Wat Phrathat Doi Suthep (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Wat Suan Dok (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la Wat Jed Yot (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita Tabara de Elefanti Chiang Mai (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Plimbare cu barca traditionala Pha Tai - Chiang Rai (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Tur de o zi Golden Triangle (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Vizita la izvoarele termale Mae Krachan (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer Chiang Rai - Chiang Mai (SIB)
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer aeroport - hotel Phuket (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Transfer hotel - aeroport in Phuket (SIB);
 • vacante circuit sejur Thailanda Cazare 14 nopti;
 • vacante circuit sejur Thailanda Mese: 14 Mic dejun, 5 Pranz, 1 Cina;
 • vacante circuit sejur Thailanda Viza, cazare o noapte si transferuri in Doha la retur;
 • vacante circuit sejur Thailanda Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar, dotate cu aer conditionat;
 • vacante circuit sejur Thailanda Ghid local dedicat vorbitor de limba engleza pentru tururile si vizitele incluse;
 • vacante circuit sejur Thailanda Insotitor de grup din partea Eturia;
 • vacante circuit sejur Thailanda Bacsis ghizi locali si soferi;
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxele de serviciu;
 • vacante circuit sejur Thailanda Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • vacante circuit sejur Thailanda Asigurarea complexa de calatorie.

Servicii suplimentare

 
 • vacante circuit sejur Thailanda Taxa de viza si formalitatile de obtinere a vizei pentru Thailanda: 50 Euro/persoana;
 • vacante circuit sejur Thailanda Early check-in, late check-out;
 • vacante circuit sejur Thailanda Excursiile optionale;
 • vacante circuit sejur Thailanda Mesele nespecificate in program;
 • vacante circuit sejur Thailanda Produse din minibar;
 • vacante circuit sejur Thailanda Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • vacante circuit sejur Thailanda Tips & Gratuities;
 

Legenda:

 • PVT - transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;
 • SIB - transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

Orar zbor

 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Bucuresti, 14.11.2015, ora 12:40; Sosire Doha, 14.11.2015, ora 18:10; Qatar Airways; durata 04:30
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Doha, 14.11.2015, ora 21:00; Sosire Bangkok, 15.11.2015 ora 07:10; Qatar Airways; durata 06:10
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Phuket, 29.11.2015, ora 19:30; Sosire Doha, 29.11.2015 ora 22:50; Qatar Airways; durata 07:20
 • Zbor circuit sejur ThailandaPlecare Doha, 30.11.2015, ora 07:30; Sosire Bucuresti, 30.11.2015 ora 11:40; Qatar Airways; durata 05:10

Ziua 2: Bangkok

.Bangkok..Bangkok.

Asezata chiar in centrul tarii, la varsarea Fluviului Chao Phraya in apa Siamului, capitala Thailandei te va cuceri cu ritmul sau ametitor si colorat de viata, este un oras spectacol in sine, cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansuri in aer liber. Este o destinatie perfecta pentru shopping, oferind produse variate, de la matase si imbracaminte, obiecte de arta si antichitati, pana la suveniruri si produse traditionale.Numit adesea si Venetia Orientului, datorita nenumaratelor canale care il strabat, tentacularul Bangkok este in primul rand un oras al templelor si trebuie sa vizitezi macar unul dintre cele peste 400: Wat Pho - Templul lui Budha Culcat, Wat Trimit - Templul lui Buddha de Aur, Wat Arun - Templul Rasaritului, sau Wat Phra Kaeo - Templul lui Buddha de Smarald din incinta Palatului Regal.

 

Ziua 5: Ayutthaya

.Ayutthaya.

Situata pe ambele maluri ale raului regilor Chao Phraya, vechea capitala tailandeza a fost inscrisa in patrimoniul UNESCO in anul 1991; aici vei putea observa modul de viata traditonal thailandez. InParcul istoric Ayutthaya se afla ruinele a numeroase temple, printre cele mai importante fiind Wat Yai Chai Mongkol, unde se afla o statuie uriasa a lui Buddha Culcat, Wat Phra Si Sanphet situat in complexul unui vechi palat regal din Ayutthaya, Wat Chai Watthanaram cu o arhitectura asemanatoare templului Angkor Wat din Cambodgia, Wat Mahathat, unde se afla o interesanta imagine a lui Buddha intr-un copac si Viharn Phra Mongkol Bophit, unde se afla cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Tailanda.

 

Ziua 7: Sukhothai

.Sukhothai.

A fost prima capitala a Tailandei care a dominat Siamul de la jumatatea secolului al XIII-lea pana la sfarsitul secolului al XIV-lea, perioada supranumita si Era de Aur a Culturii Thai, iar numele Sukhothai inseamna de fapt zorii fericirii
Parcul istoric Sukhothai este inscris in patrimoniul UNESCO din 1991 si contine aproape 200 de ruine foarte bine conservate ale orasului fortareata, ce a fost candva inconjurat de ziduri inalte si de un sant plin cu apa. Cele mai remarcabile ruine sunt Wat Mahathat, Wat Si Chum, Wat Sri Sawai, War Sra Sri si Wat Trapang Ngoen. Recomandam o vizita la Muzeul Ramkamhaeng si o plimbare pe bicicleta printre ruinele parcului Sukhothai.

 

Ziua 7: Si Satchanalai

.Si Satchanalai.

Parcul Istoric Si Satchanalai, sit al Patrimoniului Universal UNESCO, este un complex istoric mai putin alterat de restaurari si mai putin vizitat, situat pe malul Raului Yom. Cercetarile arheologice au descoperit aici in jur de 134 de monumente. In apropierea sa, se afla Centrul de Studiu si Conservare Celadon Kiln. Aici se gasesc monumente istorice atat in interiorul cat si in exteriorul zidurilor vechiului oras. In interior, cele mai importante temple sunt Wat Chang Lom, Wat Chedi Jet Thaew, Wat Nang Phaya. Dintre acestea, Wat Chang Lom se afla aproape in centrul complexului istoric Si Satchanalai. Corpul central al templului este construit in stil sri lankan. Asemanator templelor din Kamphaeng Phet si Sukhothai, baza templului este realizata din elefanti sculptati, 39 de elefanti inconjurand templul. Ceea ce difera insa fara de alte temple, este faptul ca elefantii de la Wat Chang Lom sunt sculptati stand in picioare si sunt foarte inalti.

 

Ziua 9: Chiang Mai

.Chiang Mai.

Ridicat pe radaciniile unei mosteniri traditionale, Chiang Mai este un oras ce te va purta departe in istorie. Alaturi de numeroasele temple antice, natura si-a adaugat propria arta estetica pentru a compune simfonia unui oras de o frumusete aparte si cu o mostenire culturala unica, ce atrage turistii din intreaga lume. Pe langa toate astea, o mare varietate de locuri de cazare, restaurante si distractie, ajuta la clasificarea orasului drept una dintre primele atractii turistice din Tailanda.

 

Ziua 11: Golden Triangle

.Golden Triangle.

Golden Triangle delimiteaza de fapt una dintre cele mai mari zone producatoare de opiu din intreaga Asie, pe o suprafata de 350.000 km², intinsa intre Laos, Myanmar si Thailanda. Desi productia de opiu a fost declarata ilegala in Thailanda inca din 1959, traficantii au continuat sa prospere in aceasta regiune, insa in ultimii ani, datorita interventiei regalitatii si puterii legislative a statului, opiul a ramas expus doar in muzee, sau cel putin asa se crede. Dincolo de atractia opiului pe care o exercita zona, aici veti vedea peisaje minunate si temple stravechi, care alaturi de triburile bastinase fac din Triunghiul de Aur o destinatie incantatoare.
In satul Sop Ruak, punctul din Golden Triangle unde Raul Mekong se intalneste cu Raul Ruak delimitand granitele dintre Laos, Myanmar si Thailanda, se afla Muzeul Opiului. Tot in aceasta zona se afla ruinele orasului Chiang Saen, situat pe malurile abrupte ale raului Mekong, in punctul cel mai sudic de pe Golden Triangle,  unde puteti vizita Wat Chedi Luang, cel mai important templu din Chiang Saen, construit prin sec al XIII-lea.

 

Ziua 13: Phuket

.Phuket..Phuket.

Situata in Oceanul Indian la 862 km de Bangkok, se afla cea mai mare insula a Thailandei, Phuket, supranumita siInsula Zambetului, sau Perla Andamanului, numele derivand din gloria sa si bunastarea locuitorilor data de productia de metale pretioase. Insula este foarte atractiva cu malurile superbe si dealurile impadurite, iar apele inconjuratoare contin o viata marina extrem de variata. Aici exista nu mai putin de opt plaje amenajate si foarte bine intretinute, printre care Nay Yang, o plaja linistita ce face parte din Parcul National Sirinath si Mai Khao, unde broastele testoase vin sa-si depuna ouale. In Phuket ai ocazia unica de a admira si cea mai valoroasa colectie de scoici, expusa la Phuket Seashell, langa plaja Rawal pe malul sud-vestic al insulei, se poate vizita Capul Panwa, unde se afla un acvariu renumit pentru sutele sale de specii de pesti exotici, templul Wat Phra Thong si crescatoriile de Perle situate pe insulele din apropiere.  
Clima blanda, apele calde si limpezi ale Marii Andaman, plajele cu nisip alb si fin, nenumaratele posibilitati de petrecere a timpului liber, precum si excelentele servicii hoteliere atrag anual mii de turisti.

 

Recenzii

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Ne gasiti zilnic, intre orele 09:00-18:00 la sediul nostru din: Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

 

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaThailandaThailanda in Deep - Noiembrie 2015
Scroll to Top