Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaVietnamHighlights of Vietnam & Cambodgia - noiembrie 2015

Highlights of Vietnam & Cambodgia - noiembrie 2015

 • Locatie: Vietnam & Cambodgia
 • Clasa: 4 stele
 • Disponibilitate: Yes
 • Pret: 2590 Euro/persoana

 

Descriere

Itinerar

 

Ziua 01 01.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia PLECARE DIN BUCURESTI

 

Ziua 02 02.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SOSIRE IN HANOI, Vietnam

La sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza urmand transferul la hotel.

Ziua 03 03.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HANOI

Insotit de ghidul vorbitor de limba engleza, vei incepe turul orasului Hanoi cu o vizita la Mausoleul Ho Chi Minh; in acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To(1049), turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam (1070). Vei vizita apoi Templul Quan Thanh - templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Turul va continua cu o vizita la Muzeul de Etnografie. Vei admira apoi Lacul Hoan Kiem (Lacul Sabiilor Restaurate) din centrul orasului. La final vei face o plimbare prin Cartierul Vechi din Hanoi, denumit si 36 de strazi. Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 04.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HANOI - HALONG BAY

Transfer catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu. Vei observa viata zilnica a localnicilor din satelor vietnameze. La debarcader in Golful Halong, te vei imbarca pe nava de croaziera si vei naviga pana la misterioasele Surprise Grotto. Alternativ pot fi vizitate la fel de spectaculoasele pesteri Dau Go si Thien Cung. Vei lua cina la bordul vasului unde vei petrece si noaptea.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 05.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HALONG BAY - HANOI - DANANG - HOI AN

Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi. Zbor intern Hanoi - Danang. La sosirea pe aeroportul din Danang vei fi transferat la hotel in Hoi An.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 06.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HOI AN

Vei vizita Hoi An, orasul care a fost unul dintre cele mai mari porturi din Asia. Vei face o plimbare in centrul vechi al orasului, inclus in Lista Patrimoniului UNESCO in 1999. Aici vei vedea casele negutatorilor de odinioara, Podul Japonez vechi de peste 400 de ani, cladirea administrativa chinezeasca si vei putea face cumparaturi din unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de sud-est.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 07.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HOI AN - HUE

Vei parasi Hoian, pentru a ajunge la Hue, vechea capitala a Imperiului de Vietnamez. Traseul strabate Pasul Hai Van, la o altitudine de 1500 m. Varful trecatorii este mai mereu invaluit in nori, de unde si numele de Pasul Norilor Oceanici.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 08.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HUE

Vei vizita Hue, vechea capitala a Vietnamului. Vei face o plimbare cu barca pe Raul Parfumat, care te va purta catre gradinile si lacurile linistite unde se afla cele mai cunoscute vestigii religioase: Pagoda Tien Mu si Mausoleul Imparatului Minh Mang. Dupa amiaza vei continua vizita la mausoleele imparatilor Tu Duc Khai Dinh si la Citadela, Orasul Imperial unde dinastia Nguyen a domnit intre 1802 si 1945.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 09.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia HUE - DANANG - SAIGON

Transfer de la hotelul din Hue la aeroportul din Danang. Zbor intern Danang - Ho Chi Minh. La sosire in Ho Chi Minh, vei fi transferat la hotel. Vei face un tur de jumatate de zi a metropolei vietnameze Ho Chi Minh numita 20 de ani in perioada coloniala franceza - Saigon. Vei vizita Reunification Hall, fostul Palat Prezidential, o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi (Viet Cong). Veti vizita apoi biserica din caramida rosie Notre-Dame, vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire, Hotel de Ville care este sediul Primariei, toate cu un aspect pur european, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), cladirea Operei. La sfarsitul turului poti savura o inghetata la Fanny’s, un boutique cu atmosfera frantuzeasca si te poti plimba pe Strada Ton That Thiep, de unde pot fi cumparate suveniruri locale.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 10.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON

Astazi vei pleca spre Cai Be in Delta Mekong. Te vei imbarca pe un vas traditional si vei trece pe langa pitoreasca piata plutitoare Cai Be. Vei trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje de-a lungul raului, observand totodata viata cotidiana din Delta Mekong. Dupa vizita in Delta vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 11 11.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SAIGON - SIEM REAP, Cambodgia

Transfer de la hotel la aeroportul din Ho Chi Minh. Zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap. La sosirea in Siem Reap vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II in secolul al XII-lea.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 12.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SIEM REAP

Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si 4 chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga. Din Angkor Thom vei continua vizita si vei ajunge la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Vei vizita in cadrul Complexului Angkor, Templul Banteay Srei, unul dintre cele mai mici dar totodata si mai frumoase temple din zona. Pe drumul de intoarcere, vei avea posibilitatea sa interactionezi cu comunitatile locale, pentru a afla detalii despre viata cotidiana a acestora, avand ocazia de a degusta vinul de palmier si zaharul de palmier, produse traditionale cambodgiene. Vei vizita Templul Banteay Samre, o alta marturie a maretiei imperiului khmer dupa care vei avea oportunitatea sa interactionezi cu localnicii.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 13 13.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SIEM REAP - BATTAMBANG

Astazi vei pleca spre Lacul Tonle Sap, cel mai mare lac de apa dulce din sud-estul Asiei; te vei vei imbarca pe un vas si vei traversa lacul pentru a ajunge la Battambang; vei observa case, gradini, spitale si scoli plutitoare. La sosirea in Battambang vei fi transferat la hotel. Vei vizita Phnom Sampeau, in limba Khmera - Dealul Corabie, numit asa datorita formei sale distincte. Este una din putinele coline ce se inalta din aceasta regiune plata, iar de langa micul templu aflat in varf vom avea o frumoasa perspectiva asupra campurilor de orez presarate cu pagode si palmieri de zahar.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 14 14.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia BATTAMBANG - PHNOM PENH

Vei fi transferat la gara Trenului de Bambus. Acest tren, care se constituie dintr-o platforma de bambus, a fost construit de localnici pentru a le facilita transportul; vei calatori pana la urmatoarea statie si vei admira peisaje superbe marcate de spectaculoase terase de orez. Vei fi transferat la Phnom Penh.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 15 15.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia PHNOM PENH

Vei pleca intr-un tur de o zi prin capitala Cambodgiei. Prima vizita a zilei va fi la templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath. In incinta Palatului Regal vei vizita cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu buddhist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo, in traducere Templul lui Buddha de Smarald.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 16 16.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia PLECARE DIN PHNOM PENH

Transfer de la hotel la aeroportul din Phnom Penh.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 17 17.11.2015  Circuit de grup cu insotitor Eturia Cambodgia SOSIRE IN BUCURESTI

 

Final itinerar Highlights of Vietnam & Cambodgia - noiembrie 2015

Variante Cazare

Tip optiuneLocatieHotelRatingTip cameraMese
CONFORT
Hanoi HANOI BOUTIQUE I boutique Deluxe Room Conform itinerarului
Golful Halong PELICAN JUNK Vessel Deluxe Cabin Conform itinerarului
Hoi An HOI AN HISTORIC 4* Superior Room Conform itinerarului
Hue MUONG THANH 4* Deluxe City View Room Conform itinerarului
Ho Chi Minh AU LAC II 3* Deluxe Room Conform itinerarului
Siem Reap TARA ANGKOR 4* Superior Room Conform itinerarului
Battambang BAMBU 4* Standard Room Conform itinerarului
Phnom Penh AMANJAYA PANCAM 4* Junior Suite Conform itinerarului
Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 
 
 

Tarife oferta speciala in perioada: 01.11.2015 - 17.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
CONFORT
16 pers. 2.590 €

 

Promotie Grupuri cu Insotitor

 • REZERVARE:
  • Durata promotiei: 31 martie - 10 aprilie 2015, ora 16:00
 • CONDITII DE PLATA:
  • 50% la confirmarea rezervarii;
  • 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 35 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.;
  • Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
 • Sunt valabile doar pachetele afisate fara a putea fi customizate
 • Se exclud alte discounturi sau beneficii, precum: reducerea de Early Booking, puncte de fidelitate, bonus de fidelitate
 • Nu se acorda reduceri pentru copii
 • Tariful nu este returnabil
  in cazul anularii, indiferent de perioada, penalizarea este 100%.

 

 

 

Tarife standard in perioada: 01.11.2015 - 17.11.2015

 
Optiune cazarenr. min. de persoaneTOTAL 
TARIF/PERSOANA
CONFORT
16 pers. 2.790 €

Nota:

 • Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur; cazare in camera dubla.
 • Tariful prezentat este fix si include taxele de aeroport.
 • Orarul zborurilor poate suferi modificari fara nici un avertisment din partea companiei aeriene;
 • Supliment pentru grup mai mic de 16 persoane: 150 euro/persoana.

Termene de plata

La confirmarea rezervarii 670 euro 
Pana marţi, 1 septembrie 2015 670 euro 
Pana joi, 1 octombrie 2015 1.350 euro

Servicii incluse

 • vacante circuit sejur Cambodgia Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Hanoi; Phnom Penh - Bucuresti cu Qatar Airways;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Bilet de avion pentru zbor intern Hanoi - Danang;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Bilet de avion pentru zbor intern Danang - Ho Chi Minh;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Bilet de avion pentru zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer aeroport - hotel in Hanoi (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tur de oras Hanoi (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Spectacol traditional cu papusi pe apa in Hanoi (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer Hanoi - Golful Halong (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Croaziera in Golful Halong - Surprise Grotto (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer debarcader Golful Halong - aeroport Hanoi (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer aeroport Danang - hotel in Hoi An (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tur de oras Hoi An (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer Hoian - Hue prin Pasul Hai Van (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tur de oras Hue (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer hotel Hue - aeroport Danang (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer aeroport-hotel in Ho Chi Minh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tur de oras de jumatate de zi Ho Chi Minh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Croaziera de o zi in Delta Mekong (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer hotel - aeroport Ho Chi Minh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer aeroport - hotel in Siem Reap (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Angkor Wat (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Angkor Thom (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Templul Bayon (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Templul Ta Prohm (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Templul Banteay Srei (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Templul Banteay Samre (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer Siem Reap - Battambang, plimbare pe Lacul Tonle Sap (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Vizita la Phnom Sampeau (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Plimbare cu trenul de bambus in Battambang (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer Battambang - Phnom Penh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tur de oras Phnom Penh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transfer hotel - aeroport in Phnom Penh (SIB);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Cazare 14 nopti;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Mese: 14 Mic dejun, 2 Pranz, 1 Cina;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Cazare o noapte in Doha, la hotel de 3* in apropierea aeroportului;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan, dotat cu aer conditionat;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Ghid dedicat vorbitor de limba engleza in tururile incluse;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Insotitor din partea Eturia;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Taxele de serviciu;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Tips pentru ghizii locali si soferi;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Asigurarea de calatorie.

Servicii suplimentare

 
 • vacante circuit sejur Cambodgia Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei in Vietnam (este necesara obtinerea vizei in avans):60 Euro/persoana;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Taxa de viza pentru Cambodgia: 30 de USD/persoana (se obtine la sosirea in Cambodgia);
 • vacante circuit sejur Cambodgia Early check-in, late check-out;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Excursiile optionale;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Mesele nespecificate in program;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Produse din minibar;
 • vacante circuit sejur Cambodgia Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc.;
 

Legenda:

 • PVT - transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;
 • SIB - transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

Orar zbor

 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Bucuresti, 01.11.2015, ora 18:15; Sosire Doha, 01.11.2015, ora 23:45; Qatar Airways; durata 04:30
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Doha, 02.11.2015, ora 01:25; Sosire Hanoi, 02.11.2015, ora 14:45; Qatar Airways; durata 09:20
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Hanoi, 05.11.2015, ora 15:05; Sosire Danang, 05.11.2015, ora 16:20, Vietnam Airlines; durata 01:15
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Danang, 09.11.2015, ora 14:20; Sosire Saigon, 09.11.2015, ora 15:35, Vietnam Airlines, durata 01:15
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Saigon, 11.11.2015, ora 12:00; Sosire Siem Reap, ora 13:00, Angkor Air; durata 01:00
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Phnom Penh, 16.11.2015, ora 16:20; Sosire Doha, 16.11.2015, ora 23:25; Qatar Airways; durata 11:05
 • Zbor circuit sejur CambodgiaPlecare Doha, 17.11.2015, ora 13:05; Sosire Bucuresti, 17.11.2015, ora 17:15; Qatar Airways; durata 05:10

Ziua 3: Hanoi

.Hanoi.

Al doilea oras ca marime din Vietnam, Hanoi - capitala Vietnamului, a inflorit ca oras inca din anul 1010. Arhitectura Hanoiului, s-a dezvoltat in principal din secolele XIX si XX, iar zona construita in stil francez a ramas in mare parte intacta. Orasul pastreaza vechi temple si altare dedicate zeilor sau eroilor nationali, care, se spune, i-au ajutat pe localnici sa cultive si sa protejeze pamanturile fertile de pe malul drept al Fluviului Rosu.

 

Ziua 4: Golful Halong

.Golful Halong..Golful Halong..Golful Halong.

Remarcabilul Golf Halong cu apele sale de smarald se intinde in Delta Fluviului Rosu, fiind denumit si Golful Dragonului zburator, datorita celor peste trei mii de insule monolitice acoperite de jungla care ies din apa precum dintii unui dragon. Fiecare insula are un peisaj unic, cu formatiuni interesante dolomitice si calcaroase, dupa care aproape 1000 dintre ele si-au luat si numele: Insula Elefant, Insula Cocosul Luptator, Insula Acoperis. Datorita originii carstice, aici s-au format pesteri si fiorduri, adevarate tunele pe apa printre recife de corali care creaza peisaje spectaculoase, ce impresioneaza de la prima vedere pe toti cei care viziteaza golful. Putini sunt insa cei care stiu ca multe dintre insule adapostesc specii rare de plante, unice in lume, precum si specii de pasari, maimute, antilope si iguane. Datorita unicitatii si frumusetii sale, dupa o foarte scurta perioada de evaluare, UNESCO a recunoscut Golful Halong ca facand parte din Patrimoniul Universal in decembrie 1994. Este al doilea obiectiv vietnamez care a fost inclus in Patrimoniul Universal si atrage aproximativ 90 % dintre turistii care vin in Vietnam.
In timpul razboiului din Vietnam, golful a fost invadat de numeroase vase de razboi de mare tonaj, iar astazi vase de croaziera dintre cele mai moderne va ofera incursiuni incantatoare pe apele linistite, printre pesteri si formatiuni muntoase spectaculoase, in timp ce va puteti delecta cu preparatele delicioase ale bucatariei vietnameze.

 

Ziua 6: Hoi An

.Hoi An..Hoi An.

Asezat in zona de tarm a Vietnamului, in Provinica Quang Nam, Hoi An a fost datorita portului sau pentru o lunga perioada, placa turnanta a comertului cu mirodenii din Asia de sud est. Cunoscut initial sub numele de Faifo, acest oras antic este marginit la sud de Raul Thu Bon, pe a carui esplanada se insiruie numeroase mici cafenele. Acum acesta este un mic paradis turistic, iar atmosfera artistica si localnicii prietenosi creaza o ambianta atragatoare. Originea orasului porneste din 1535 cand exploratorul portughez Antonio de Faria a infiintat aici un infloritor centru comercial. Orasul impresioneaza prin arhitectura traditionala si numeroasele ateliere mestesugaresti, in special de ceramica si tesaturi, pastratoare ale vechilor traditii. In 1999 Centrul Vechi al orasului a fost declarat monument UNESCO.

 

Ziua 8: Hue

.Hue.

Inainte de al doilea razboi mondial, capitala Vietnamului a fost Hue, iar locuitorii acestuia se comporta ca si cand ar continua sa fie capitala. Orasul are o istorie lunga si de mare valoare. Din nefericire istoria zbuciumata a distrus multe cladiri importante cum ar fi Orasul Interzis Purpuriu. Atractiile importante includ Citadela, o fortareata cu o circumferinta de aproape 10 km si inconjurata de ziduri inalte si foarte groase, Raul Parfumat cu Pagoda Tien Mu si Mausoleul Imparatului Minh Mang dar si mausoleele Tu Duc Khai Dinh si piata Dong Ba. Complexul Monumental Hue este pe Lista Patrimoniului UNESCO din 1993.

 

Ziua 9: Ho Chi Minh

.Ho Chi Minh.

Orasul Ho Chi Minh, cunoscut si ca Saigon, este o metropola prospera cu savoare occidentala inegalabila, furnicarul comercial al Vietnamului. Arhitectura sa este asemanatoare cu stilul oraselor din sudul Frantei, datorata perioadei coloniale franceze si ofera o multime de lucruri interesante de explorat, de la lacase de cult la cladiri somptuoase, de la muzee la monumente istorice, de la piete pitoresti la centre comerciale.

 

Ziua 10: Delta Mekong

.Delta Mekong.

Acoperind o suprafata considerabila din sud vestul Vietnamului, Delta Mekong formata in zona de varsare a Fluviului Mekong in mare este un biotop impresionant prin cele peste 10000 de specii de flora si fauna pe care le contine. Zona este dominata de culturi de orez si canale strajuite de palmieri si vegetatie luxurianta si este o destinatie populara printre turisti. Vizitatorul va descoperi o retea sinuoasa de canale, peisaje impresionante si va putea experimenta stilul unic de viata al localnicilor, putand interactiona cu ei.

 

Ziua 12: Angkor Thom

.Angkor Thom.

Angkor Thom a fost ultima capitala a imperiului Khmer, fondata la sfarsitul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman VII si acopera o arie de 9 km². Angkor Thom este inconjurat de un zid inalt de 8 m, fiecare dintre laturi avand 4 km lungime, zidul delimitand un patrat perfect. In oras se poate patrunde prin 5 porti: 4 dintre ele reprezinta punctele cardinale, iar a cincea - Poarta Victorieieste una dintre caile principale de acces catre zona Palatului Regal. Poarta de Sud est o poarta impresionanta, din piatra, cu sculpturi cu elefanti si 4 fete gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, fiecare tinand in mana sarpele sacru Naga. Templul Bayon se afla in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer. Fiecare turn are 4 fatade.

 

Ziua 13: Lacul Tonle Sap

.Lacul Tonle Sap.

Lacul Tonle Sap (Marele Lac) este cel mai mare rezervor de apa dulce din sud-estul Asiei ce se creaza in albia Raului Tonle Sap, albie situata intr-o depresiune, amplasarea conferindu-i si un comportament curios. Practic lacul este un sistem lac - rau cu flux si reflux sezonier: in timpul sezonului uscat apa lacului curge spre Fluviul Mekong, iar in sezonul ploios surplusul de apa al fluviului se revarsa in lac, nivelul lacului fiind fluctuant. In zona riverana lacului se afla comunitati etnice in principal populatia Cham ce traieste in asezari plutitoare. Datorita unicitatii si biodiversitatii in 1997 lacul a fost desemnat ca rezervatie a biosferei.

 

Ziua 15: Phnom Penh

.Phnom Penh.

Capitala Cambodgiei se afla la confluenta a trei rauri: Tonlé Sap, Mekong si Bassac. Principalele atractii ale orasului sunt Wat Phnom, care ofera si o panorama superba asupra orasului si Pagoda de Argint din complexul Palatului Regal, acolo unde pot fi admirate doua statui ale lui Buddha, una din smarald si una din aur. Muzeul National poate fi si el inclus in lista atractiilor importante, alaturi de Gradina Orhideelor, Piata Centrala sau asezarile din apropiere, unde poti vizita ferme de crocodili intr-o croaziera pe Mekong.

Recenzii

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Ne gasiti zilnic, intre orele 09:00-18:00 la sediul nostru din: Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

 

Sunteți aici: AcasaVacante exoticeAsiaVietnamHighlights of Vietnam & Cambodgia - noiembrie 2015
Scroll to Top